Työnjohtaja

Etsimme Työnjohtajaa ympäri Suomea sijaitseviin urheilupaikka- ja maanrakennuskohteisiimme.

Tehtävänäsi on huolehtia työmaan arjen pyörittämisestä sekä siitä, että työt tehdään aikataulujen, suunnitelmien, rakentamista koskevien määräysten ja laatuvaatimusten mukaisesti. Toimit aktiivisessa yhteistyössä muun työnjohdon, omien työntekijöidemme sekä aliurakoitsijoiden kanssa, joten odotamme sinun olevan reilu ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Työskentelet hymyssä suin myös paineen alla ja pidät vaihtelevista työpäivistä.

Edellytämme sinulta rakennusalan koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä. Työsuhde on vakituinen ja toivomme, että saamme sinusta pitkäaikaisen työkaverin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa menestystarinaa kiinnostavalla ja kasvavalla toimialalla ammattitaitoisen, työhönsä intohimoisesti suhtautuvan organisaatiomme tuella. Kannustamme sinua kasvattamaan osaamistasi rakentamisen ammattilaisena ja huolehdimme hyvinvoinnistasi mm. tarjoamalla lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurietua.

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 28.2. mennessä osoitteeseen: career@unisport.com.

Lisätietoja tehtävästä Osmo Rajala, puh. 040 828 2375 /osmo.rajala@unisport.com tai Jonna Hoppendorff, puh. 040 186 6766 / jonna.hoppendorff@unisport.com

Contact us

We are using cookies to make your experience with us as enjoyable as possible. By using this page, you agree to our privacy policy.