Unisport
Unisport

Asiakastietojen tietosuojalauseke

UNISPORT Group

Henkilötietojesi huolellinen ja varovainen käsittely on ensisijaisen tärkeää UNISPORT Groupille. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojalakien ja hyvien tiedonhallinta- ja tiedonkäsittelykäytäntöjen mukaisesti. Toimimme aina parhaiden liiketoimintakäytäntöjen mukaisesti varmistaen, ettei yksityisyytesi vaarannu.

Henkilötietojesi käsittely auttaa meitä tarjoamaan sinulle parempaa palvelua. Keräämme ja käytämme henkilötietoja, jotta voimme tuottaa tuotteita ja palveluita sekä kehittää ja tarjota aivan uudenlaisia palveluita. Näin voimme vastata tarpeisiisi paremmin.

Huomaathan, että verkkosivustomme voivat sisältää linkkejä muiden yritysten verkkosivustoille tai palveluihin ja että näillä yrityksillä on omat tietosuojakäytäntönsä. Näissä tapauksissa emme voi vaikuttaa kyseisten verkkosivustojen tai palveluiden sisältöön tai siihen, kuinka nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi. Tästä syystä suosittelemme, että luet näiden kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä.

Annamme lisätietoja tietosuojasta useimpien yksittäisten palvelujen, tuotteiden, sivustojen ja sovellusten kohdalla. Tällaisissa yhteyksissä annettu lisätieto syrjäyttää tämän tekstin.

Tietosuojakäytäntömme voivat muuttua jonkin verran sitä mukaa kuin kehitämme palveluitamme ja lainsäädäntöön tulee muutoksia. Päivitettyä tietoa käytännöistämme on saatavilla tällä verkkosivustolla.

Miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi?

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

•    Tarjoamme sinulle tuotteita ja palveluita, lähetämme asiakaskyselyitä, vastaamme pyyntöihisi ja kyselyihisi, toimeenpanemme sopimuksia, käsittelemme tilauksia ja suoritamme vastaavia toimintoja. Käsittelemme tietoja voidaksemme toimeenpanna välillämme olevan sopimuksen tai tehdä valmisteluja ennen tällaisen sopimuksen solmimista tai perustuen oikeutettuun etuumme.

•    Kehitämme edelleen tuotteitamme, palveluitamme, asiakaspalveluamme sekä myyntiämme ja markkinointiamme. Käsittelemme tietoja perustuen oikeutettuun etuumme tai suostumukseesi.

•    UNISPORT Group hallitsee riskejä ja täyttää lakisääteiset velvoitteensa sekä täyttää viranomaisten antamia määräyksiä, kuten käyttäjien henkilöllisyyden varmentaminen, tietoturvan varmistaminen sekä petosten estäminen ja tutkiminen. Käsittelemme tietoja perustuen oikeutettuun etuumme tai täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme.

•    Kommunikoimme asiakkaiden kanssa. Voimme esimerkiksi lähettää sinulle uutiskirjeitä tai ilmoituksia, kun tuotteisiimme tai palveluihimme on tullut muutoksia. Voimme käyttää henkilötietojasi tuotteiden tai palveluiden markkinointiin ja markkinatutkimuksiin. Käsittelemme tietoja perustuen välillemme solmittuun sopimukseen, suostumukseesi tai oikeutettuun etuumme.

•    Kohdennamme tuotteitamme ja palveluitamme sinulle suosittelemalla tai näyttämällä kohdennettua sisältöä palvelussamme. Tämä saattaa sisältää UNISPORTin tai kolmansien osapuolten sisällön näyttämistä. Henkilötietojen käsittely auttaa meitä myös kohdentamaan palveluiden kehitykseen tekemiämme investointeja oikein. Käsittelemme tietoja perustuen oikeutettuun etuumme.

•    Lain sallimissa rajoissa voimme myös yhdistellä tietoja, joita on kerätty liittyen tiettyihin tuotteisiimme ja/tai palveluihimme sellaisiin tietoihin, joita on kerätty muihin tuotteisiimme ja/tai palveluihimme liittyen. Käsittelemme tietoja perustuen oikeutettuun etuumme.

Mistä saamme henkilötietosi?

Saamme henkilötietosi suoraan sinulta, kun tulet asiakkaaksemme, tuotteiden myynnin ja käytön yhteydessä, markkinointikampanjoiden tai kyselytutkimusten aikana sekä muiden välillämme suoritettavien liiketapahtumien aikana. Voimme hankkia tietoja myös viranomaisten ylläpitämistä rekistereistä, luottotieto- ja maksuhäiriörekistereistä sekä muista luotettavista julkisesti saatavilla olevista lähteistä (kuten yritysten verkkosivustoilta). Tiedot voivat myös olla nähtävillä, kun käytät palveluitamme tai niitä voidaan saada evästeiden ja vastaavien teknologisten ratkaisujen kautta.

Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

Keräämme ainoastaan tietojasi, jotka ovat merkityksellisiä kyseisen tuotteen tai palvelun käytön kannalta. Keräämiimme henkilötietoihin kuuluu

•    tiedot, joilla henkilö voidaan tunnistaa ja hänen henkilöllisyytensä vahvistaa, kuten nimi

•    yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

•    edustamasi yrityksen tiedot, kuten yrityksen nimi ja asemasi siinä

•    tietoja liittyen asiakassuhteeseesi ja sen hoitamiseen

•    tietoja, joita tarvitaan lakisääteisten velvoitteiden hoitamiseen

•    tietoja liittyen tuotteiden ja palveluiden omaksumiseen

•    tietoja liittyen tuotteiden ja palveluiden käyttöön, kuten käyttö- ja selailutiedot, joita esimerkiksi me keräämme verkkosivustollamme ja mobiilipalveluissamme.

Keräämämme henkilötiedot määrittyvät kyseessä olevan tuotteen tai palvelun mukaan ja yleensä ne määritellään tarkemmin tietojesi keräämisen yhteydessä (kuten verkkosivustollamme olevat lomakkeet).

Miten käytämme evästeitä?

Käytämme evästeitä (pieni tekstitiedosto, joka tallentuu laitteellesi) tarjotaksemme ja kehittääksemme palveluitamme. Käytämme evästeitä myös, jotta voimme räätälöidä sisältöä ja kohdentaa markkinointiamme. Evästeiden avulla voimme esimerkiksi tarjota reaaliaikaisia ja räätälöityjä palveluita näyttämällä sisältöä, joka kiinnostaa käyttäjää. Lisäksi evästeet mahdollistavat sisäänkirjautumisen ja varmentamisen, henkilökohtaisten asetusten ja määrittelyiden tallentamisen, verkkosivustomme suorituskyvyn analysoinnin sekä petostentorjunnan. Evästeet eivät vahingoita laitettasi tai tiedostojasi millään tavalla eikä niitä voida käyttää henkilöllisyytesi paljastamiseen (so. evästeiden kautta emme voi saa tietoomme nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi).

Kun käytät verkkopalveluitamme, ne keräävät esimerkiksi seuraavia tietoja: IP-osoite, käyttämäsi linkit, katsomasi mainokset tai muu sisältö, miltä sivulta tulit ja millä sivuilla käyt, selailuajankohta, käyttämäsi selain tai sovellus sekä vastaavia tietoja. Verkkosivustomme ja palvelumme saattavat sisältää kolmannen osapuolen evästeitä.

Käytämme istuntokohtaisia ja pysyviä evästeitä. Istuntokohtaiset evästeet ovat käytössä vierailun ajan ja poistuvat automaattisesti, kun selain suljetaan. Pysyvät evästeet säilyvät määrätyn ajan ja pysyvät koneellasi senkin jälkeen, kun istunto on päättynyt, ellet poista niitä itse ennen määräajan umpeutumista.

Voit hallinnoida evästeitä esimerkiksi selaimesi asetusten kautta. Lisätietoja evästeistä on saatavilla selainten tietosuoja- ja ohjeasiakirjoista. Koska joidenkin palveluiden toiminnot määräytyvät evästeiden mukaisesti, evästeiden estäminen tai poistaminen (selaimen tai muista asetusvalinnoista) saattaa heikentää kyseisen UNISPORT Groupin tarjoaman verkko- tai mobiilisovelluspalvelun toimivuutta ja käyttäjäkokemusta. Esimerkiksi et ehkä pysty tunnistautumaan verkkopalvelussa tai käyttämään kaikkia toimintoja ja voit myös menettää valitut asetukset.

Kenelle luovutamme henkilötietojasi?

UNISPORT Group ei myy tietojasi kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin luovuttaa tietoja alla kuvailluissa tapauksissa:

•    Perustuen oikeutettuun etuumme voimme siirtää, luovuttaa ja käsitellä tietojasi yrityksissä, jotka kuuluvat UNISPORT Groupiin tässä tietosuojalausekkeessa kuvattuihin ja niiden mukaisiin tarkoituksiin (erityisesti asiakkuuksien hallintaan, markkinointiin ja mainontaan sekä riskienhallintaan liittyviin tarkoituksiin).

•    Voimme siirtää henkilötietojasi luotettaville alihankkijoille (kuten edustajillemme ja IT-palveluntuottajille) käsiteltäviksi lukuumme ohjeidemme, tämän tietosuojalausekkeen, asianmukaisten luottamuksellisuus- ja salassapitotoimenpiteiden sekä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

•    Voimme luovuttaa tietojasi viranomaisille, mikäli meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus tai muu oikeutettu etu sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

•    Suostumuksellasi voimme luovuttaa tietojasi kyseisen suostumuksesi rajoissa. Tietoa suostumuksen peruuttamisesta on jäljempänä.

•    Voimme luovuttaa henkilötietojasi liittyen asianosaisia osapuolia koskevaan liiketapahtumaan mikäli ja siinä laajuudessa kuin on välttämätöntä.

•    Voimme luovuttaa henkilötietojasi, mikäli se on välttämätöntä, suojellaksemme tai puolustaaksemme oikeutettuja oikeuksiamme tai etujamme tai asiakkaidemme, työntekijöidemme, johtajiemme tai osakkaidemme oikeutettuja oikeuksia tai etuja ja/tai varmistaaksemme palveluidemme turvallisuuden.

Tavallisesti käsittelemme tiedot EU:n ja ETA:n alueella. Mikäli siirrämme tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle,
varmistamme, että sovellettava tietosuojalainsäädäntö vaatii riittävää henkilötietojen suojaamista, esimerkiksi soveltamalla Euroopan komission vakiintuneita sopimuslausekkeita.

Rekisteröidyn oikeudet

Tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on rekisteröitynä henkilönä oikeus alla kuvatuin tavoin vaikuttaa siihen, kuinka henkilötietojasi käsitellään:

•    Sinulla on oikeus pyytää käsittelemämme henkilötietosi nähtäväksesi. Korjaamme pyynnöstäsi henkilötiedoistasi väärät tai vajavaiset tiedot. Voit myös pyytää, että tietosi poistetaan (oikeus tulla unohdetuksi) sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

•    Sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja sinulla on oikeus välittää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, kun käsittelemme tietojasi automaattisesti sopimuksen tai suostumuksesi perusteella.

•    Mikäli et halua enää vastaanottaa meiltä markkinointi- tai uutisviestejä tai haluat kieltäytyä profiloinnista, jota teemme räätälöidäksemme markkinointiviestit sinulle, sinulla on oikeus olla hyväksymättä henkilötietojesi käsittelyä tällaisia tarkoituksia varten. Mikäli et anna hyväksyntääsi, et enää saa markkinointiviestejä meiltä.

•    Sinulla on oikeus olla hyväksymättä suorittamaamme tietojen käsittelyä tilanteeseesi liittyvään oikeutettuun etuun vedoten, ellei meillä ole pakottavia oikeutettua etuja, jotka syrjäyttävät nuo edut. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista esimerkiksi tapauksessa, jossa vastustat käsittelyä edellä kuvatulla tavalla tai kyseenalaistat henkilötietojesi oikeellisuuden.

•    Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa ottamalla yhteyttä meihin tai peruuttamalla uutisviestien tilauksen peruutussivun kautta. Huomaa kuitenkin, että suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista suorittamamme tietojen käsittelyn laillisuuteen.

•    Sinulla on oikeus tehdä valitus asianmukaiselle valvontaviranomaiselle, mikäli katsot, että olemme käsitelleet henkilötietojasi tämän tietosuojalausekkeen tai sovellettavan lainsäädännön vastaisesti.

•    Voit myös valita selaimesi asetuksista, että et halua vastaanottaa käyttäytymisesi perusteella kohdennettua mainontaa verkkopalvelussa. Tämän valinnan jälkeen näet edelleen yhtä paljon mainoksia, mutta niitä ei ole kohdennettu omien kiinnostustesi mukaan.

Miten henkilötietojasi suojellaan?

Suojelemme henkilötietojasi huolellisesti käyttämällä asianmukaisia tietoturvamenetelmiä. Näihin menetelmiin kuuluu proaktiivinen ja reaktiivinen riskien hallinta, palomuurit, salausteknologiat, suojatut IT-alueet ja pääsynvalvonta, turvallisuussuunnittelu, hallittu pääsyn/käyttöoikeuksien salliminen ja valvonta, henkilötietojen käsittelystä vastaavan henkilökunnan osaamisen varmistaminen koulutuksilla ja arvioinneilla sekä toimittajien huolellinen valinta. Päivitämme jatkuvasti sisäisiä käytäntöjämme ja ohjeistuksiamme.

Miten säilytämme ja päivitämme tietoja?

Säilytämme tietojasi vähintään niin kauan, kun olet asiakkaamme. Kun asiakkuutesi loppuu, tietojen säilytysajan pituus riippuu kyseisistä tiedoista ja niiden käyttötarkoituksesta. Säilytämme esimerkiksi ostostietojasi viisi vuotta asiakkuutesi päättymisen jälkeen, ja potentiaalisten asiakkaiden tietoja säilytetään tavallisesti kuusi kuukautta niiden keräämisestä. Noudatamme tietojen säilytykseen liittyviä lakisääteisiä velvoitteitamme.

Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötiedot paikkansa pitävinä ja päivitettyinä poistamalla tarpeetonta ja päivittämällä vanhentunutta tietoa. Pyydämme sinua kuitenkin ajoittain varmistamaan, että tietosi ovat ajan tasalla.

Keneen voit ottaa yhteyttä?

Pyydämme, että lähetät henkilötietojesi käsittelyä koskevat kyselysi ja pyyntösi ensisijaisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä määräytyy asiakassuhteen mukaan. Mikäli olet UNISPORTin asiakas, PAIKALLINEN EDUSTAJAMME on rekisterinpitäjäsi.

Vastaamme mielellämme henkilötietojesi käsittelyä ja tietosuojaa koskeviin kysymyksiin osoitteessa: info@unisport.com.

PÄIVITETTY 17.5.2018

 

MATERIAALIT LATAUSTA

Ota meihin yhteyttä
100% ympäristöystävällinen täyttöaine tekonurmelle

Uusi ympäristöystävällinen täyttöaine

100% ympäristöystävällinen täyttöaine tekonurmelle

Saltex BioFill

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt samalla käyttöehdot.